ΑρχικήΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΟρφανοτροφείο

Ορφανοτροφείο

Σε έκταση 10 στρεμμάτων στην περιοχή Andoharanofotsy, του Αntananarivo, η Ιερά Μητρόπολη Μαδαγασκάρης έχει οικοδομήσει Ορφανοτροφείο δυναμικότητας 260 κλινών. Στο μεγάλο αυτό έργο περιλαμβάνονται ναός, πνευματικό κέντρο, τεχνική σχολή, σχολεία όλων των βαθμίδων και ξενώνας. Το έργο προχώρησε με αργούς ρυθμούς αλλά με την βοήθεια του Θεού ολοκληρώθηκε ο ναός και το ορφανοτροφείο.  Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄εγκαινίασε το ορφανοτροφείο στις 30 Μαΐου 2015.  Στις 31 Μαΐου εγκαινίασε τον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου που βρίσκεται στο συγκρότημα του ορφανοτροφείου.  

Τα πρώτα 20 κορίτσια βρίσκονται μέσα στην ασφάλεια και την θαλπωρή του ιδρύματος αυτού.  Στόχος μας είναι να παρέχουμε στα παιδιά στέγη, διατροφή, εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση.  

Όποιος επιθυμεί να υιοθετήσει ένα παιδάκι μπορεί να διαθέσει το ποσό των 100 ευρώ κάθε χρόνο.  Τα χρήματα κατατίθενται στην τράπεζα στο όνομα του παιδιού.  Όταν ενηλικιωθεί το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί θα το βοηθήσει στις σπουδές του, την επαγγελματική και οικογενειακή του αποκατάσταση.  Οι θετοί γονείς θα παραλάβουν βιογραφικό του παιδιού και φωτογραφία του, θα ενημερώνονται για τις σπουδές και την εξέλιξή του.  

 

Σύλλογος «Παρουσία Αγάπης»

Πλάτωνος 98, 18755, Κερατσίνι
Δευ, Τετ, Παρ 6μμ–8μμ
Τηλ. +30 210 400 3654
Fax. +30 210 400 3664
email: info@orthodoxmadagascar.org

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας παρακάτω και λάβετε όλες μας τις ενημερώσεις στο email σας.

Δωρεές / Προσφορές

Σας ευχαριστούμε, γιατί μας περιβάλλετε με εμπιστοσύνη. Σε καιρούς χαλεπούς, πολλοί είναι εκείνοι που μας βοηθούν οικονομικά. Δεν έχει σημασία το μέγεθος της προσφοράς.